Obvestilo bralcem naše spletne strani

Kar nekaj časa je naša spletna stran ostala neažurirana, za kar so krivi covidni ukrepi. Zato vas  želimo informirati z našim delom v tem dvoldetnem obodbju in informirati  z nekaterimi spremembami v zvezi ukrepov:

V letu 2020 smo dvorano zaprli 13.3. in s tem je bilo pomladanske vadbe konec, kakor konec tudi z ostalimi aktivnostmi v dvorani. V septembru smo pričeli, vendar  samo do 16. oktobra. Tako so aktivnosti v dvorani v letu 2020 potekale samo štiri mesece.

V letu 2021 smo pričeli s 1.3.2021. Z vadbo so pričele samo seniorke in vadba PRO, obe skupini sta vadili še v aprilu in maju, medtem ko vadbe ABC in vadbe najmlajših  ni bilo. V jeseni je z vadbo pričela najprej skupina PRO z novo vaditeljico, takoj za  njimi pa še ostali skupini vadečih. Vadbe z najmlajšimi pa nimamo več, ker nismo uspeli dobiti vaditeljice. Glede najema dvorane Sokolnice pa imamo še tudi proste termine, vendar se je večji del najemnikov vrnil v Sokolnico.  (glej  URNIK)

V obeh letih nismo organizirali tradicionalne Maškerade za najmlajše, Veter v laseh pa je bil organiziran v sklopu OŠ Križe, za kar se jim zahvaljujemo.

V času koronskih ukrepov v Sokolnici nismo organizirali rojstnodnevnih zabav za otroke. Oddali pa smo dvorano za izvedbo krvodajalskih akcij Rdečega križa in Domu Petra Uzarja za organizacijo tečajev za usposabljanje kadrov in predstavitev in uporabo zaščitne opreme.

Spremembe do sedaj veljavnih omejitev pri izvajanju športnih programov:

Vlada Republike Slovenije je na dopisni seji dne 19.2.2022 sprejela novi Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19.

  1. Izpolnjevanje pogoja PCT v športu ni več potrebno.
  1. V veljavi ostaja obvezno razkuževanje rok in redno prezračevanje zaprtih prostorov.
  1. Uporaba zaščitne maske ostaja obvezna v vseh zaprtih javnih krajih in prostorih.
  1. Odpravlja se omejitev števila prisotnosti gledalcev na športnih prireditvah.
  1. Organizacija množičnih športno rekreativnih prireditev je znova dovoljena.
SŠD Tržič